Heb jij beperkende klachten waar jij graag vanaf wilt? 

Kies voor acupunctuur en/of NEI- therapie!

Plan nu jouw vrijblijvend telefonisch adviesgesprek 

Waar kan ik bij helpen?


Binnen de acupunctuur ben ik gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten en orthopedische klachten . Door mijn achtergrond in de fysiotherapie en mijn ervaring in de (top) sport, benader ik de klachten vanuit zowel de Chinese - als de Westerse geneeskunde.  Omdat ik ervaren ben en mij 100% focus op het beste resultaat, heb ik al vele pati├źnten van hun klachten af mogen helpen. 

Naast mijn werk als acupuncturist werk ik als NEI therapeut. Met NEI therapie help ik mensen met een grote diversiteit aan klachten. Vaak weten mensen niet wat de veroorzaker is van hun buikklachten, opgeblazen gevoel, hoofdpijn of allergische klachten. Middels NEI therapie kunnen we erachter komen wat de oorzaak van de klachten is en zo een gericht behandelplan opstellen. 

Wist jij dat ik ook Life coach ben? Ik begeleid mensen die door hun fysieke beperkingen mentaal vastlopen. 
Door het samenkomen van de verschillende disciplines heb ik een breed scala aan ervaring zodat ik mensen kan helpen om beter met hun klachten om te leren gaan. Zo kunnen zij weer genieten van leuke dingen in hun leven! 

Benieuwd naar de mogelijkheden en welke therapie voor jouw klacht het meest passend is?
Lees meer of neem contact op.


NEI Consult


Last van buikklachten,  opgeblazen gevoel, hoofdpijn, huidproblemen, of weinig energie?!

Middels NEI is het mogelijk om achter de oorzaak van deze klachten te komen.

Plan gelijk je afspraak!
Een NEI consult is ook online mogelijk en is net zo effectief als een real life consult!

Het is zowel mogelijk om fysieke klachten als mentale/emotionele klachten op te sporen/te behandelen met NEI.

Bij fysieke klachten kun je denken aan
klachten welke ontstaan door het eten van voeding of bepaalde voedingscombinaties welke niet goed verdragen worden door het lichaam. 
Dit kan bijvoorbeeld de volgende klachten geven: 

-       Buikklachten zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, winderigheid. 

-       Hoofdpijn

-       Allergische klachten of vermoeden van bijvoorbeeld een lactose-intolerantie, koemelkeiwit allergie of gluten intolerantie. 
Of voor welke pollen ben ik allergisch en krijg ik hooikoorts klachten. 

-       Huidklachten zoals eczeem 

-      Slaapproblemen

-       Weinig energie/ vermoeidheid

-  Vitaminetekorten. 


NEI is een combinatie tussen de oosterse- en westerse geneeskunde en gebaseerd op principes uit de psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschap, bio-kinesiologie en NLP ( neuro linguitisch programmeren).


Acupunctuur


Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde (TCG). De TCG ziet een klacht/aandoening als een verstoring van de energiebalans in het lichaam. Door middel van acupunctuur kun je de energieverstoring normaliseren, waardoor klachten worden verholpen. In de acupunctuur maakt men gebruik van kleine naaldjes. Deze naaldjes worden op een acupunctuurpunt in de huid geprikt. Door een naaldje in een acupunctuurpunt te prikken stimuleer je de energiestroom in het lichaam, verbetert de doorstroming van zuurstof, bloed en voedingsstoffen waardoor elke cel in het lichaam wordt gevoed en klachten zullen afnemen. 

Twee personen kunnen dezelfde klachten ervaren, maar deze klachten kunnen toch een andere onderliggende oorzaak hebben. Hierin onderscheidt de TCG zich dan ook direct van de reguliere Westerse geneeskunde. In de TCG is het belangrijk te kijken welke persoon er bij de klachten hoort en welke oorzaak voor de klachten aanwezig is, in plaats van alleen naar de uiting van de klachten te kijken. Met TCG wordt dus de oorzaak aangepakt en niet alleen het gevolg. 

Met acupunctuur ziet men spectaculaire resultaten welke niet bereikt worden door therapie├źn uit de reguliere geneeskunde!

Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek 

Heb jij interesse om een afspraak te maken voor een acupunctuur behandeling of een NEI consult? Maar vraag jij je af of acupunctuur/NEI therapie wat voor jouw klacht kan betekenen en of een behandeling wel bij jou past? Of wil jij graag weten wat een behandeling ongeveer inhoudt?
Je kunt altijd een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek inplannen!