Heb jij een (startende) onderneming en wil jij graag een maximale groei doormaken? Doe jij hier alles voor en klopt strategisch gezien alles maar heeft het tóch niet de gewenste resultaten? Oftewel: het stroomt gewoon niet in jouw business.

 

Wist jij dat er in je onderbewuste brein allerlei vastgeroeste oude patronen, onbewuste emoties en gedragingen opgeslagen zitten? Ook belemmerende overtuigingen wie jij denkt dat je bent zitten opgeslagen in het onderbewuste brein en zijn heel bepalend voor de handelingen en acties die jij doet én dan nog belangrijker voor de resultaten die daaruit voortvloeien.

Als jij al jaren handelt vanuit deze oude patronen en dan nu een groei in je business wilt doormaken zonder dat jij werkt aan het emotionele stukje, zul je blijven terugvallen op oude gewoontes, gevoelens, emoties en gedrag. Natuurlijk niet zo handig als jij juist een groei wilt doormaken.

 

Met NEI-therapie kunnen we deze oude gewoontes, gevoelens, emoties in gedrag in kaart brengen zodat we ze met ons bewuste brein kunnen begrijpen en daarna kunnen verwerken zodat ze geen belemmering meer vormen in jouw groei.

Zo kun je de groei gaan doormaken die je graag wilt zonder enige vorm van ruis, belemmerende overtuigingen en zelfsabotage. Ontdek welke emotionele blokkades vast zitten in jouw systeem en los deze op zodat ze de groei van jouw business en de groei van jou als persoon niet meer in de weg zitten. Doorbreek deze vaste patronen en blokkades. Je zult merken dat er een onmiskenbare groei zal plaatsvinden!

 
Herken jij ook de volgende dingen:
-       Niet écht kunnen geloven in je eigen kracht waardoor je niet de stappen kunt zetten in je business die je graag wilt? Of ben je jezelf (onbewust) aan het saboteren en vertel jij jezelf een verhaal waardoor je onbewust je groei juist tegenhoudt? Je eerste reactie zal zijn: “nee natuurlijk niet, ik wil juist groeien en succesvol zijn!” Maar waarschijnlijk heb jij een lange tijd vanuit een overlevingsmechanisme gehandeld welke toen helpend voor je was, maar je nu niet meer brengt wat je graag wilt. De hoogste tijd dus om deze saboteurs aan het licht te brengen en hier afscheid van te nemen. Krijg met NEI therapie inzicht in welke belemmerende overtuigingen jouw groei naar een succesvol bedrijf in de weg staan
-       Jij vindt het lastig om te voelen wat jij nou echt wilt. Het lukt je maar niet om de juiste keuzes te maken en ergens diep van binnen weet jij dat de angst hierin de boventoon voert. Deze twijfels vreten aan je.
-       Je bent veel minder creatief dan je graag zou willen en merkt dat hierdoor je ideeën niet lekker kunnen stromen
-       Je komt zelfverzekerd over, maar diep van binnen ben je eigenlijk bang om voor de reactie of mening van familie, vrienden of collega’s. Door deze angst zet jij niet alle stappen die je graag zou willen. Oftewel je hebt minder zelfvertrouwen dan je graag zou willen
-       Geloof jij wel écht in je eigen kwaliteiten. Geloof jij dat jij écht een rete succesvolle business kunt leiden? Of vind jij toch al dat een ander dat beter kan dat jij?
-       Wordt het tijd om uit je hoofd te komen en naar je gevoel te leren luisteren?
-       Belemmerende overtuigingen
-       Je hebt een business coach in de arm genomen die super goed is alleen je haalt niet het maximale resultaat. De acties of handelingen die je uitvoert hebben niet het resultaat wat jij hoopte. Strategisch klopt alles maar tócht stroomt het niet.
 
Wat is NEI-therapie?
Met NEI (neuro emotionele integratie) ga je opzoek naar de oorsprong van de klachten die tot een disbalans heeft geleid en herstel je deze balans weer. 
Met je rechterhersenhelft ervaar je emoties en gebeurtenissen. Met de linkerhersenhelft moet je deze emoties en gebeurtenissen begrijpen. Het kan gebeuren dat je niet in staat bent geweest om de gevoelde emoties ook daadwerkelijk te kunnen begrijpen. Als je deze emoties niet begrijpt kun je deze niet verwerken en worden ze opgeslagen in het onderbewuste brein en vormen deze oude emoties een stoorzender in huidige situaties. Hierdoor ervaar je emoties heel erg intens of overdreven of vind je het heel lastig om te voelen en te begrijpen wat je graag wilt. Met NEI maken we de emoties inzichtelijk zodat ze begrepen worden en dus verwerkt kunnen worden. 
NEI is dus een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten of onverwachte incidenten/trauma’s op een vriendelijke en definitieve manier op te lossen. NEI is een samengestelde methode van het beste van de oosterse en westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere de psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie en NLP. Er kan gebruik gemaakt worden van affirmaties, visualisaties en ademhaling. Ook ondersteunende middelen vanuit de homeopathie en fytotherapie worden toegepast. 
 
Heb ik jouw interesse gewerkt en wil jij graag dat jouw business een ongekend grote groei gaat doormaken?
Neem contact op voor de samenwerkingsmogelijkheden.