Life coaching

Wist jij dat ik naast acupuncturist en fysiotherapeut ook Life coach ben?

Heb jij last van (chronische) pijnklachten en kom je er maar niet vanaf?
De kans is groot dat jij hierdoor mentaal vast loopt, want leven met (chronische) pijnklachten is gewoon zwaar. Je kunt niet meer de activiteiten of sporten doen die je zo graag deed en van genoot. 

Ik heb jarenlang ervaring als fysiotherapeut waarbij ik langdurig mensen begeleidde met pijnklachten. Ik heb veel gesprekken met deze mensen gehad en van hen terug gehoord hoeveel baat zij bij deze gesprekken gehad hebben. Het gaf hen een enorme boost tijdens hun revalidatie. 
Dit heeft mij geïnspireerd om de opleiding tot Life coach te volgen.

Wil jij ook graag beter leren omgaan met het leven met de beperkingen door de pijnklachten?
Ik bekijk jouw klachten vanuit mijn brede achtergrond in de Chinese geneeskunde/ Acupunctuur, fysiotherapie en manuele therapie. Door het samenkomen van de verschillende disciplines kan ik met de juiste aanpak verder om jou zo snel mogelijk te helpen om beter met jouw klachten om te gaan. Dit leidt tot concrete lifestyle adviezen en lange termijn oplossingen.

Ik kan jou helpen door middel van mijn coaching traject dat ik zowel in de praktijk aanbied als online. 

Reviews

Lisanne heeft mij geweldig geholpen tijdens het herstel van mijn Burnout.

Ze zorgde voor rust in mijn hoofd en ook herstel van lichamelijk klachten.
Ton Prins

Zeer ervaren en betrokken, luistert goed naar mijn klachten en kijkt verder waar een ander stopt of niet doorvraagt. Zeer tevreden en raad haar ook zeker aan.
Ferhan BekitenerIk moet eerst zeggen, ik stond sceptisch tegen over acupunctuur.
MAAR dat is veranderd.
Lisanne verdient wat mij betreft "status aparte" in de gezondheidszorg.
Deze conclusie maak ik omdat ze mij uit een diep dal heeft weten te halen, gekweld door langdurige pijnen waardoor lichaam en geest blokkeerde. Ik had natuurlijk consulten gehad bij veel andere therapeuten zonder het gewenste blijvende resultaat.
Lisanne luistert, beoordeel en gaat daarna handelen. Dat doet zij met ongekende vakkundigheid en overtuiging door een combinatie van haar verschillende specialismen.
Dus beste reviewlezers, heeft u pijnklachten twijfel niet en contact Praktijk Maarschalkerweerd.
Peter van Gennip