Reviews acupunctuur

Ontzettend bedankt voor de behandeling aan mijn frozen schouder! Na een aantal behandelingen ontzettend opgeknapt! Bedankt voor jouw professionele en menselijke begeleiding!

Sarina Arzbach


Zeer ervaren en betrokken, luistert goed naar mijn klachten en kijkt verder waar een ander stopt of niet doorvraagt. Zeer tevreden en raad haar ook zeker aan.

Ferhan Bekitener

Aanrader, Lisanne heeft heel veel expertise en knowhow over acupunctuur. Loop je ergens mee vast? Lisanne denkt met je mee, zoekt het uit en oppert eventueel andere alternatieven. Een leuke jonge dame met een grote passie voor het vak. 
Zij heeft mij zeker verder en van mijn klachten afgeholpen daar waar anderen het niet meer wisten. 

Miranda Muñoz

Ik ben bij Lisanne geweest omdat ik al een hele lange tijd last had van mijn achillespees tijdens en na het sporten. Ik heb toen 2 keer accupunctuur gehad en langzaam ging de pijn weg. De pijn is daarna helemaal niet meer terug gekomen en ik kan weer volop sporten.
De kennis van accupunctuur icm sportfysio was ideaal voor deze klacht!
Ilja Rijpkema

Voor problemen met mijn cyclus ivm pcos bij Lisanne terechtgekomen. Na een aantal accupunctuur behandelingen (minder dan verwacht!) en voedingsadvies is het probleem opgelost! Meer dan tevreden over de behandeling en het snelle resultaat.

Phyllis Stoter

Na een half jaar fysiotherapie en corticosteroid injecties in mijn heup, bleef ik pijn houden. Na 4 behandelingen acupunctuur bij Lisanne was ik klachtenvrij. Echt geweldig. Lisanne is zeer kundig.

Irene de Jong

Lisanne is een persoonlijk, betrokken en zeer kundig therapeut die snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze heeft mij inmiddels met diverse gewrichtsklachten en ook met rugklachten snel en geweldig goed geholpen.

Tamar van der Haven

Met 3 sessies volledig pijnvrij van mijn armblessure, ongelofelijk blij met Lisanne.!!!
Dankjewel voor je professionele hulp!
Mischa Bruens

"Geweldige ervaring. Ik heb morgen mijn 3e behandeling en ik voel al verschil. Was wat sceptisch maar nu zeker niet meer. Fijn dat dit bericht op FB werd gedeeld zodat ik de stap heb genomen. Tnx Lisanne"

Marjolijn van den Boogaart

"Ik ben bij Lisanne onder behandeling voor meerdere klachten waar ik al jaren mee loop, Lisanne gaat gericht te werk en neemt ruim de tijd om te kijken hoe zei de klachten op een juiste manier kan behandelen.
Ik raad Lisanne zeker aan."

Billy Duivenvoorden

Bij acupunctuur verwachte ik iets ‘zweverig’ maar door Lisanne haar fysiotherapeutische achtergrond durfde ik de stap te zetten. Zij nam mij en mijn schildklierklachten heel serieus! Na een aantal sessies begon ik het verschil te merken. Ik had weer energie, geen tintelende handen meer en sliep ‘s nachts weer beter. Mijn bloedwaardes zijn stabiel wat betreft mijn schildklier. Lisanne heeft dit met acupunctuur en verdere adviezen zonder medicatie voor elkaar gekregen.
Lisanne doet het werk met ontzettend veel passie en professionaliteit.

Twijfel je of zij jou kan helpen? Je kunt haar altijd bellen, zij zal een uitgebreid gesprek met jou voeren om te kijken wat zij voor jou kan doen of betekenen!

Cherelle Stippel