NEI i.cm. testbuisjes

NEI therapie i.c.m testbuisjes

Regelmatig krijg ik in de praktijk de opmerking:
Ik vind het heel interessant wat je doet met die biotensor en die buisjes en het klopt allemaal wat er uitkomt, maar ik snap er echt niets van.”

Vorige week nam een patiënt patiënt nam contact met mij op i.v.m. allerlei klachten. Onder andere hooikoorts/allergie klachten en vermoeidheid.

Wat ik doe als iemand bij mij komt is het consult uitgebreid voorbereiden. Ik analyseer de klachten en bedenk vanuit welke organen/systemen de klachten kunnen komen. Van hieruit ga ik aan de slag.

Maar dan “de testbuisjes”. Een vraag die veel mensen bezighoudt is: “wat houdt dit nou in?”

Als ik het voorbeeld neem van de hooikoorts klachten. Ik heb tientallen testbuisjes met verschillende type bomen, grassen, bloemen, onkruid etc.
Als iemand met allergische klachten bij mij komt test ik per buisje waar iemand wel en niet tegen kan. Als ik weet voor welke bomen of grassen iemand allergisch/intolerant is, maak ik hier een flesje voor. De functie van dit flesje is om beter bestand te zijn tegen het allergeen, in dit geval de specifieke soort pollen.
Ik maak hier eennatuurlijk medicijnvan.

Als ik een patiënt krijg met bijvoorbeeld schildklierklachten, test ik of de schildklier optimaal is ingesteld als iemand medicatie gebruikt.  Daarnaast test ik of er nog verbeterpunten zijn zodat de schildklier optimaal zijn werk kan doen. Dan kan ik bijvoorbeeld uitkomen op een hormonale disbalans of op een tekort aan bepaalde vitaminen of mineralen.

Deze manier van testen kan met heel veel verschillende klachten. Het kan voor bijvoorbeeld: vermoeidheid, slaapproblemen, maag-darmklachten, gewrichtsklachten, longklachten, burn-out klachten, hormonale klachten, schildklierklachten, menstruatieklachten, hoofdpijn, hooikoorts of andere allergieklachten en nog veel meer.

Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan doen met “mijn buisjes?

Een NEI consult is ook online mogelijk en is net zo effectief als een real life consult!
Dit omdat er geen lichamelijk contact nodig is om toch de disbalans in jouw lichaam te kunnen vinden en behandelen.