Over mij

Ik ben Lisanne Maarschalkerweerd en in 2014 heb ik Praktijk Maarschalkerweerd opgericht.
 
Ik ben van origine fysiotherapeut en manueel therapeut en heb 13 jaar ervaring in de (top) sportwereld zowel in de reguliere praktijk als in de teambegeleiding bij de KNVB te Zeist. Hier heb ik ook veel behandeld middels dry needling.
In deze periode heb ik zeer veel ervaring opgedaan in het behandelen van een breed scala aan klachten.
Mijn specialisatie is het behandelen van orthopedische - en sport gerelateerde klachten.
 
Ik heb de opleiding Klassieke acupunctuur en kruidenformules voor acupuncturisten bij Qing Bai gevolgd en diverse nascholingen gericht op het behandelen van pijnklachten.
 
Ik zie de Chinese geneeskunde als een waardevolle aanvulling op de Westerse geneeskunde

Een mooie aanvulling op acupunctuur is NEI therapie. Ik heb de volledige opleiding tot energetisch therapeut gevolgd met als specialisatie NEI-therapie.
Ook deze therapie pas ik toe in mijn praktijk en combineer ik vaak met acupunctuur behandelingen.
 
Omdat ik bij het beoordelen van klachten gebruik maak van mijn expertise uit zowel de Westerse - als de Chinese geneeskunde wordt er een zeer nauwkeurige diagnose gesteld met een daarbij op maat gemaakt behandelplan. 
Persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit staan centraal binnen de praktijk. 

Ik bied je een uitstekende manier om de gezondheid van lichaam en geest te optimaliseren op een natuurlijke manier. Met acupunctuur kunnen erg veel en een grote diversiteit aan klachten behandeld worden.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en aangesloten bij de klachtenprocedure van de NVA. 
Daarnaast ben ik aangesloten bij het Collectief alternatief therapeuten (CAT). 


Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact op!