Reviews NEI therapie

"Lisanne heeft mij geweldig geholpen tijdens het herstel van mijn Burnout.
Ze zorgde voor rust in mijn hoofd en ook herstel van lichamelijk klachten." 

"Met hooikoorts- en vermoeidheidsklachten bij Lisanne terecht gekomen. Middels een NEI consult heeft ze kunnen achterhalen welke stoffen deze allergische reactie veroorzaken en wat ik beter kan mijden. Luisterend oor en vraagt door. Stap voor stap zit er verbetering in. Aanrader!" 

"Ik voel mij vaak wat overweldigd en ongemakkelijk in grotere groepen waar ook veel mensen zijn die ik niet zo goed ken en in gesprek met Lisanne gaf zij aan dat NEI therapie hier ontzettend bij kan helpen.
Ik moet zeggen dat ik de biotensor eerst wat bijzonder vond, maar ik heb de behandeling van Lisanne als zeer prettig ervaren.
Na één sessie merk ik al verschil, ik “flap” er nu dingen uit naar onbekenden waarvan ik achteraf denk, hé, dit deed ik anders niet, en dat voelt heel bevrijdend.
Het fijne aan NEI therapie vind ik dat het zeer doeltreffend is en wel de diepte in gaat, maar zonder dat het een gedoe vol drama wordt.
De nuchterheid van Lisanne draagt hier denk ik enorm aan bij, dus wat mij betreft een aanrader om eens met Lisanne in gesprek te gaan op het moment dat je je ergens in belemmert voelt." 

"Ik ben bij Lisanne terecht gekomen voor een NEI consult omdat ik een paar dagen geleden getuige ben geweest van een ernstig fietsongeluk met een jonge vrouw en hierdoor veel last had van slaapproblemen en het opnieuw voor me zien van het ongeluk. 
Deze vrouw raakte erg gewond aan haar gezicht.
Het beeld van het ongeluk ging niet meer weg uit mn hoofd en hierdoor sliep ik heel erg slecht. 
Tijdens het NEI consult kwamen we uit op oude emotie van een eerder ongeluk 2 jaar geleden wat nog niet verwerkt was. Dit versterkte de beleving en emoties van het fietsongeluk waar ik een paar dagen geleden getuige van was. 
Tijdens het NEI consult hebben we die emoties losgekoppeld. Na het consult voelde ik mij direct rustiger en opgelucht  en kon ik weer dieper doorademen. 
Ook slaap ik sindsdien stukken beter. 
Ik ben hier heel erg blij mee!"

"Door maagklachten ben ik terecht gekomen bij praktijk Maarschalkerweerd. Samen met Lisanne hebben we door de hand van de biotensor kunnen onderzoeken waar het probleem lag met voeding. Ik heb hier mijn voeding op aangepast en ben zeer positief over het resultaat en het heeft mij goed geholpen."

"Voor mijn zoontje van 1,5 jaar oud ben ik naar Lisanne gegaan. 
Mijn zoontje sliep ineens heel erg slecht en we hadden echt alles al geprobeerd. Wat wij ook probeerden niets werkte. Tot ik bij Lisanne terecht kwam. Na 1 sessie sliep mijn zoontje weer door en had ik mijn eigen kind weer terug. 
Ik kan zeggen dat het de beste beslissing ooit is geweest om een afspraak bij Lisanne te maken."

"Ik had lang aanhoudende verkoudheidsklachten en een benauwde hoest die maar niet wegging.
Tijdens het NEI consult heeft Lisanne achterhaald dat ik ster reageerde op verschillende gras- en boompollen en dat er ook een virus aanwezig was.
Ik dacht zelf dat ik gewoon een lange verkoudheid had en had dan ook helemaal geen link tussen mijn klachten en pollen gelegd.
Lisanne heeft toen twee flesjes gemaakt, een voor de pollen en een voor het virus. Hiervan nam ik 2x per dag een paar druppels.
Binnen een paar dagen waren mijn klachten hierna bijna helemaal verdwenen.
Ontzettend fijn!!" 

"I.v.m. Het al jaren willen switchen van werk, maar het totaal niet weten wat ik wil en hoe ik dit moet aanpakken heb ik inmiddels meerdere NEI-sessies bij Lisanne achter de rug. Hierbij ging zij met behulp van de biotensor samen met mij op zoek naar waar dit vandaan komt. Hieruit kwamen verschillende momenten in mijn leven naar voren, welke hieraan gekoppeld zijn. De emoties die bij deze momenten horen, hebben we inmiddels losgekoppeld, wat mij een minder zwaar en opgelucht gevoel geeft. Daarnaast ervaar ik meer zin en richting om de stappen te zetten die ik moet nemen. Door deze gezamenlijke zoektocht, heb ik de warboel van gedachtes en gevoelens uit elkaar kunnen halen; ze heeft voor mij orde in de chaos gecreëerd, waarvoor ik haar erg dankbaar ben."