Business boost met NEI 


Heb jij een (startende) onderneming en wil jij graag een maximale groei doormaken? Doe jij hier alles voor en klopt strategisch gezien alles maar heeft het tóch niet de gewenste resultaten? Oftewel: het stroomt gewoon niet in jouw business.
 
Wist jij dat er in je onderbewuste brein allerlei vastgeroeste oude patronen, onbewuste emoties en gedragingen opgeslagen zitten? Ook belemmerende overtuigingen wie jij denkt dat je bent zitten opgeslagen in het onderbewuste brein en zijn heel bepalend voor de handelingen en acties die jij doet én dan nog belangrijker voor de resultaten die daaruit voortvloeien.
Als jij al jaren handelt vanuit deze oude patronen en dan nu een groei in je business wilt doormaken zonder dat jij werkt aan het emotionele stukje, zul je blijven terugvallen op oude gewoontes, gevoelens, emoties en gedrag. Natuurlijk niet zo handig als jij juist een groei wilt doormaken.
 
Met NEI-therapie kunnen we deze oude gewoontes, gevoelens, emoties in gedrag in kaart brengen zodat we ze met ons bewuste brein kunnen begrijpen en daarna kunnen verwerken zodat ze geen belemmering meer vormen in jouw groei.
Zo kun je de groei gaan doormaken die je graag wilt zonder enige vorm van ruis, belemmerende overtuigingen en zelfsabotage. Ontdek welke emotionele blokkades vast zitten in jouw systeem en los deze op zodat ze de groei van jouw business en de groei van jou als persoon niet meer in de weg zitten. Doorbreek deze vaste patronen en blokkades. Je zult merken dat er een onmiskenbare groei zal plaatsvinden!

Herken jij de volgende dingen?

  • Niet écht kunnen geloven in je eigen kracht waardoor je niet de stappen kunt zetten in je business die je graag wilt? Of ben je jezelf (onbewust) aan het saboteren en vertel jij jezelf een verhaal waardoor je onbewust je groei juist tegenhoudt? Je eerste reactie zal zijn: “nee natuurlijk niet, ik wil juist groeien en succesvol zijn!” Maar waarschijnlijk heb jij een lange tijd vanuit een overlevingsmechanisme gehandeld welke toen helpend voor je was, maar je nu niet meer brengt wat je graag wilt. De hoogste tijd dus om deze saboteurs aan het licht te brengen en hier afscheid van te nemen. Krijg met NEI therapie inzicht in welke belemmerende overtuigingen jouw groei naar een succesvol bedrijf in de weg staan. 
  • Jij vindt het lastig om te voelen wat jij nou echt wilt. Het lukt je maar niet om de juiste keuzes te maken en ergens diep van binnen weet jij dat de angst hierin de boventoon voert. Deze twijfels vreten aan je.
  • Je bent veel minder creatief dan je graag zou willen en merkt dat hierdoor je ideeën niet lekker kunnen stromen
  • Je komt zelfverzekerd over, maar diep van binnen ben je eigenlijk bang om voor de reactie of mening van familie, vrienden of collega’s. Door deze angst zet jij niet alle stappen die je graag zou willen. Oftewel je hebt minder zelfvertrouwen dan je graag zou willen. 
  •  Je hebt een business coach in de arm genomen die super goed is alleen je haalt niet het maximale resultaat. De acties of handelingen die je uitvoert hebben niet het resultaat wat jij hoopte. Strategisch klopt alles maar tócht stroomt het niet.
  • Belemmerende overtuigingen en stemmetjes in je hoofd die je een negatief zelfbeeld gevenZit jij teveel in je hoofd en vindt je het moeilijk om naar je gevoel te luisteren?
  • Geloof jij wel écht in je eigen kwaliteiten. Geloof jij dat jij écht een rete succesvolle business kunt leiden? Of vind jij toch al dat een ander dat beter kan dat jij?

 

Heb ik jouw interesse gewekt en wil jij graag dat jouw business een ongekend grote groei gaat doormaken?

Neem contact op voor de samenwerkingsmogelijkheden.